• +381[0]66 82 88 918

  • Ниш, Епископска 3

avatar

У уторак, 12. марта 2024. године, Верско добротворно старатељство Епархије нишке „Добри Самарјанин“ посетило је породице Зећировић и Цветковић у Равној Бањи, поред Медвеђе.

Породицама су уручени пакети помоћи са прехрамбеним и хигијенским производима, како би им се барем мало олакшала тешка животна ситуација.

Иначе, дом господина Братислава Зећировића настањује мешовита српско-албанска породица са двоје деце, док госпођа Весна Цветковић живи сама са своје шесторо деце.

Испред Верског добротворног старатељства породице је обишао координатор ове Хуманитарне организације, протонамесник Синиша Никитовић, заједно са надлежним парохом сијаринскобањским јерејем Драганом Илићем, док је као представник општине Медвеђа равнобањске породице посетио одборник Фемија Бејић.

Верско добротворно старатељство Епархије нишке, заједно са општином Медвеђа, тражи нове и трајније начине да помогне овим потребитим породицама, а уједно и позива све људе добре воље, а који су у могућности, да дају свој допринос и помогну унапређењу квалитета њиховог живота.