• +381[0]66 82 88 918

  • Ниш, Епископска 3

avatar

У четвртак, 9. новембра 2023. године, по благослову Његовог Преосвештенства Епископа нишког господина Арсенија, Верско добротворно старатељство Епархије нишке „Добри Самарјанин“ уручило је новчану донацију Јани и Огњену Спасојевићу, близанцима из Крагујевца, који тренутно бораве у Нишу ради лечења. Донацију су породици Спасојевић уручили протонамесник Синиша Никитовић, координатор Верског добротворног старатељства Епархије нишке и протојереј Дејан Јовановић, надлежни парохијски свештеник.

Њих двоје се од малена боре са опаком церебралном парализом, а дуге терапије су дале позитиван исход. Но, како су се трошкови лечења скупљали, породици Спасојевић су постала неопходна додатна средства, како би лечење успешно привели крају, и како би Јана и Огњен могли да живе и функционишу нормално, без последица болести која им је до сада обележавала живот.

Епархија нишка и њено Верско добротворно старатељство позивају све који су у могућности да дају свој допринос, како би омогућили Јани и Огњену да преброде сва искушења, и да своје детињство наставе необремењени теретом болести са којом се тренутно боре.

165-0007019100736-67